Sunday, November 21, 2010

20 päeva

Nädal möödus jällegi märkamatult ja tõi mind lähemale äraminekule.
Esmaspäev vaatasime Liina ja Kristjaniga õhtu läbi filme ja jõime gooni.
Teisipäeval käisime Inverellis, kus Liina ja Kristjanil oli intervjuu Bindaree Beefeiga. Hais oli okseleajav. Bindaree Beefi tööbüroost Aaron küsis, kas ma see tüdruk, kes tööandja sponsorlust soovib, aga tead, meie Bench Workforce ei paku seda. Kurat, kes teie käest seda küsis!? Kogu aeg oleme ju rääkinud Bindaree Beefist. Jaa, nemad pakuvad küll. Lambaajud. Pidi tapamaja bossiga rääkima mu viisaasja ja teada andma. Tagasi teel käisime ka Herbi juurest läbi ja kinkisime talle Eesti lipu. Tal oli kohutavalt hea meel selle üle. Külastasime ka Kayd Moree viljasalves ja õhtul vaatasime filme ja jõime gooni.
Kolmapäeval tegin rummipalle jälle ja õhtul vaatasime filme ja jõime gooni. Sain ka IELTS tulemuse, 6.5 punkti. Olen competent ja good useri vahepeal.
Neljapäev käisime kohalikus Golfiklubis piljardit mängimas ja õlle joomas.
Reedel töötasin 8.00-6:30. Saime Falling number instrumenti. Põhimõtteliselt setteanalüsaator. Kuna vihma sajab kogu aeg siin, siis tera hakkab juba viljapeas idanema. Tabeli järgi ei tohi idanenud teraga koormat vastu võtta, aga nüüd see aparaadiga saame määrata õige sordi ja farmer saab ikka vilja punkrisse lasta. Protseduur võtab aega. Kõigepealt jahvatad, siis 7gr kaaluda ja segada 25 ml dest veega, lokustada hästi ja siis pista masinasse, kus kuumas vees analüsaator loeb settekiirust. Pärast on katseklaasis paras puder. Õhtul tegime tortillasid ja jõime gooni ja vaatasime filmi.
Laupäeval käisime Liinaga kõndimas, ca 10 km. Pärastlõunal teatas Russell, et saame tööd homme. Jee. Õhtul vaatasime filmi ja jõime gooni. Ma tukkusin rohkem :D
Täna tegin valgeshokolaadi kooki ja kella 17ks läksin tööle. Sama hull kui eelmine pühapäev. Üks rekkamees võttis vale saatelehe, ma ei saa aru kuidas ta ei näinud, et see pole tema oma. Tema andmed olid mingi lipiku peal vaid ja NGR kaart ka. Saatekiri, mille ta võttis, oli valgel lehel ja ei mingi kaarti. Kallas oma saasta nüüd ka kõrgema sordi punkrisse. Homme ülemused vaatavad, mis saab. Kuna tema laadungi eest ju farmer hetkel ei saa mingit raha. Lõpetasime kell 2. Kuna Jamie ajas jutu lahti, et ma otsin abikaasat, siis üks rekkamees ütles, et tal on üks vallaline noor sõber. Ma ütlesin, kui rikas pole, siis ei taha :D Ei ei, tal on raha, sõidab Holden V6 UTEga. Miks ta siis vallaline on? Kaks aastat tagasi läks lahku ja naine kooris viimase nahagi, nüüd on toibunud ja valmis kohtamisteks. Pidi endiselt jõukas olema, aga jah, ega ma sealt küll midagi ei näe :D Teen niisama oma elu põnevaks pimekohtinguga - homme kell 9 peaks mind ootama roheline UTE.

1 comment:

söör said...

Heh, meenus "Seitsmes vennas" loetud vanaaja jahikirjeldus – "... nii, ja siis tegime tropid..." :o)
Mis see goon on?