Monday, November 1, 2010

Russian Deli

Hommikul oli nii kehva ilm, pilvine ja kiskus vihmale. Ilus Peter Austriast ka läks Noosasse. Otsustasin Brisbane minna. Madis oli ikka haige. Tal ikka äge lõpp oma Austraalia reisule.
Käisin Miami seksuaaltervisekliinikust läbi. Ei ei midagi tõsist. Naistevärk. Muide, siin on teenus tasuta, vahet pole kas turist või kohalik ja elav järjekord. Meesõde oli, aga kui ma ütlesin, et esimene kord kui meesarst mind läbi vaatab, siis korraldas mulle naisõe :). Tasuta sain ka kotiga kondoome ja ravimi.
Nerangis käisin Russian Deli poes. Verivorst $21 kg, soolaheeringas $12 kg, purk borshisuppi $4, must põrandaleib $7. Sprotid $3,99. Õiget suitsusinki ka, aga see oli juba $25 kilo. Arve oli niigi juba 65 daala :S Üks müüjaproua oli Poolast ja teine Ukrainast. Ma rääksin inglise keeles, lahkudes ütlesin vene keeles pashiba. Ka austraallastele pidi meeldima see kaup, kes korra proovinud, tuleb tagasi.
Vihma hakkas sadama. Brisbanes oli ok. Brisbane Russian Deli oli ära kolinud ja keegi ei teadnud kuhu. Kohukesed jäid seekord ostmata.
Peatun jälle Brisbane BBs kümneses toas seekord, $25 öö. Õhtusöögiks läksin Sushi buffesse. 19 daala eest söö nii palju kui tahad tunni aja jooksul. Tean, et nii mõnigi on kade :D

Pilvede taga on alati päike.

No comments: