Monday, February 13, 2012

Perth Mandurah

Puu all oli hea värske ärgata, aga järgmist ööd ei viitsiks. Liiatigi lubati vihma. Pakkisime asjad kokku ja võtsime suuna Mandurahi poole, kus oli vaba tuba. 5ks ööks viie peale apartment tüüpi majutus tuli suht soodne-32 audi öö pp.Eks see odav hind ka vist tingis kleepuva põranda, aga see eest oli kööginurk ja bassein ja grillimisvõimalus päris ok.
Täna võisime tähistada M ja A automüüki. Hommikul vara nad juba panid Margaret Riverisse, kus neid ootasid kindlad ostjad. Automüük WA-s teise osariigi numbritega on paras peavalu. Kui müüa seljakotimeestele, siis vahet pole, aga kohalikud ei taha endale seda kulu võtta. Ümberregistreerimsega kaasneb ülevaatus ja kui sealt läbi ei saa, siis ei tohi autoga nii kaua sõita, kuni vead korras.
Esmaspäev vaatasin üle ka WA pealinna Perthi. Südalinna saime elektrirongiga, mis oli puhas ja kiire. 70 km läbisime ca 45 min.Võrreldes muude metropolide kesklinnadega, kus olen käinud, meeldis Perth mulle enim. Polnud mingi hullu inimeste tormamist ja liiklust, väidetavalt üks puhtamaid linnu maailmas ja vajalikud ametiasutused asuvad suht üksteise lähedal. Vähe kõrghooneid ja nende vahele peidetud inglise tänav. Nagu tükike vanalinna keset 20 saj arhidektuuri.

No comments: