Monday, October 11, 2010

Uus nädal

Ajasin end kell 8ks kontorisse, aga ei miskit. Seadsin sammud postkontorisse, kuna lõpuks sain Medicare jaoks vajalikud paberid kokku ja saatsin teele. Küsisin memme käest, kas $1.35 on piisav ja "Ohh seda marki ei oleks olnud küll vaja raisata", nimelt ma panin rahvusvahelise margi. Mulle on vaid tähtis, et kiri kenasti kohale jõuaks, 10 senti ei ole väga suur kaotus. Hommikukohviks tegin pannkooke, Matt sai ka mõned ja läks siis teistele meestele kohe ütlema, et Erle teeb pannkooke. Esimesena oli kohal Mad Mick, haaras kohe 4 ja siis tulid veel Mark ja Paul. Aga noh õnneks jagus kõigile :) Lõuna paiku tuli Pete ehk Pedro tagasi ja tõi pirukaid. Austraalia pirukad ikka pole nii head, aga see oli ikka hea, polnud nii soustine. Nimelt Austraalia pirukas on korvikese kujuga kaetud lehttaignaga, milles lihatäidis on rohke kastmega. Meenutab kassidele mõeldud konservtoitu.
Pärastlõunal laaditi rongi, ma uudishimutsesin veidi ja tegin pilte :) 17 vagunitäit ja igas vagunis ca 33T või suuremas 52T. Laadimine ise oli lihtne, raudtee on kohe punkri kõrval ja töötaja lihtsalt keerab nö kraani lahti ja kinni ja annab märguandeid tüübile, kes istub raudtee ääres 2-wayga, kes omakorda siis rongijuhile. Vili lihtsalt voolab gravitatsiooni mõjul punkrist välja, aga kui tase on juba madalam kui väljalasketoru, siis elevaatoriga tõstetakse vili üles konveierlindile ja sealt väljalasketorru. Vaguni laadungit ka testitakse, et poleks eelkõige putukaid ja siis lisaks veel tavapärased testid. Iga vagun saab nö pileti, kus kogu info kirjas ja seda ma ka kaalumajas õppisin veidi. Suur andmebaas, mis kogu GrainCorpi haldab, ei ole endiselt täiuslik. ikka peab töötaja käsitsi vaguninumbrid ja eelneva info käsitsi piletile kirjutama, ses nö kohalik andmebaas ja siis kogu andmebaas ei suuda selles osas ühilduda, et saaks juba pileti infoga välja printida. Kusjuures eelmine versioon sellest suutis :D, aga 2 milj dollarit maksev projekt ei suuda.
Õhtul said Cat ja Andrew kurva uudise, Andrew venna tulevane äi suri hilisestes 50-ndates südameatakki. Tütre pulmad on plaanitud kahe nädala pärast ja tema pidi olema pulmaisa ning oma tütre altari ette saatma. Polnud just kõige parem ajastus.

No comments: